"ter dood" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ter dood

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Bijwoord:

Bijwoord ter dood andere gebruikt dan als een idioom: Zie naar ("gebruikt om resultaat van de actie aan te geven '), de dood. (Graad, idiomatische, hyperbolische) Om een ​​grote mate; de grootst mogelijke mate, overmaat. 1933 Choudhary Rahmat Ali et al, Now or Never.; Wij zijn om te wonen of Vergaan blijvend ?, Moeten we gewoon worden gekruisigd op de gezichten van onze leiders op te slaan of te versterken op het ongerijmde dat India een enkele natie kan zijn? Is het met het oog op een compromis ten koste van alles te bereiken, of is het de illusie dat Hindoe nationalisme werkt in het belang van de moslims, evenals hindoes te ondersteunen? Ironie is gevleid tot de dood door een mentale warboel van zodanige aard en op een dergelijke schaal. 1989 december 25, Amerikaanse regering Foreign Broadcast Information Service (vertaler), Afschrift van het proces achter gesloten deuren van Nicolae en Elena Ceauşescu (vertaald transcript van proef getoond op Roemeense en Oostenrijkse televisie), Tot nu toe, ze hebben altijd beweerd dat we dit land hebben opgebouwd hebben we onze schulden betaald, maar met deze ze bloedde het land tot de dood en genoeg geld hebben opgepot om hun ontsnapping te waarborgen. 2010 27 oktober De Sydney Morning Herald, Howard zegt leaderhip rij 'gedaan naar de dood', 'Ik wil niet zijn mening en mijn uitzicht over de vraag of ik zou hebben met pensioen en die zei wat toen, opnieuw "zei hij tegen ABC Radio. "Dat is al gedaan om de dood."


Anagrammen:

hete date


Referentie:

to death

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ter dood. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 177 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ter dood door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 251337 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden