"van natuur ervoor bestemd" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

van natuur ervoor bestemd

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van Shakespeare, Hamlet, Act 1, scène 4: "Maar naar mijn mening, al ben ik hier inheems / En de wijze geboren, het is een aangepaste / Meer honour'd in de strijd dan het in acht nemen."


Adjectief:

Bijvoeglijk naamwoord om de wijze geboren Familiar vanaf de geboorte met een bepaalde maat, gedrag, uitrustingsstuk enz .; die passen bij (het). 1977, Gamini Salgado, De Elizabethaanse Underworld, Folio Society 2006, p. 16: Dit betrof niet alleen het dragen van bepaalde kleding als om de wijze geboren, maar vertrouwd zijn met de gebaren en de stijl van gesprek in verband met dergelijke kleding. 2008, Jeremy Alexander, The Guardian, 10 november 2008: Stephen Ward, een vleugelspeler omgezet in nood linksback twee maanden geleden, ziet er nu naar de wijze geboren.


Referentie:

to the manner born

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding van natuur ervoor bestemd. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 32 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding van natuur ervoor bestemd door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 251366 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden