"de amandelen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

de amandelen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

tot de rand om de volledige naar de kieuwen aan de gunnels


Bijwoord:

Bijwoord aan de amandelen (niet vergelijkbaar) (figuurlijk, idiomatische, informeel, postpositive) Geheel, volledig, extreem, naar de hoogste graad. Hij was gevuld met de amandelen met room crackers. We waren beiden gevuld tot aan de amandelen met uitstekend eten. Ze zat daar, gekleed tot de amandelen, en ik voelde me zo onder een jeugdige delinquent. Met wrok verstikking hem tot aan de amandelen. 1960 PG Wodehouse, Jeeves in het verschiet, hoofdstuk VI: En wie zou kunnen zeggen hoe snel, als ik bleef altijd aan zijn zijde, Wilbert Cream zou het opstaan ​​zijn neus en beginnen te vallen me met tanden en klauwen? Al zijn manier was die van een man die de samenleving van Bertram Wooster om de amandelen te eten had gegeven, en nog een zicht van de laatstgenoemde op zijn elleboog zou vrij gemakkelijk maken hem besluiten om terstond maatregelen via de juiste kanalen te nemen.


Referentie:

to the tonsils

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding de amandelen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 175 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding de amandelen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 251373 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden