"onder de cosh" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

onder de cosh

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Bijwoord:

Bijwoord onder de cosh (niet vergelijkbaar) (idiomatische) onderworpen aan (figuurlijke) druk 2 2011 Oktober, Aled Williams, "Swansea 2-0 Stoke", BBC Sport Wales: Na onder de cosh geweest Swansea waren genieten van een veelbelovende spreuk en Begovic gehad te ontkennen Graham met een gratis kop voordat opnemen ondertekening van Swansea beveiligd overwinning met vijf minuten resteren.


Referentie:

under the cosh

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding onder de cosh. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 212 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding onder de cosh door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 260912 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden