"de ante" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

de ante

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

zoeten de pot de inzet verhogen


Werkwoord:

de ante (derde persoon enkelvoud tegenwoordige ups de ante, tegenwoordig deelwoord spitsen de, onvoltooid verleden deelwoord de lat hoger gelegd) (poker) Om de inzet van een hand van poker te verhogen met drie azen en twee jacks, dacht hij het veilig was om de ante. (Idiomatische) Om iets meer wenselijk maken. De school systeem kan niet lerarensalarissen te verhogen, zodat ze een betere voordelen als een poging om de ante. 2011 3 november Chris Bevan, "Rubin Kazan 1-0 Tottenham", BBC Sport: Na een trage start, het was de thuisploeg die aan de ante begon. Gökdeniz Karadeniz veroorzaakt Spurs problemen met zijn invallen op de rechterflank en Alan Kasaev schoot nipt over van een van zijn pull-backs.


Referentie:

up the ante

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding de ante. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 145 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding de ante door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 267190 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden