"WatSan" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

WatSan

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Verkorten.


Naamwoord:

WatSan (ontelbare) water en sanitaire voorzieningen 2003, Brian Reed, Duurzame sanitaire voorzieningen en water diensten Terwijl ander management opties bestaan ​​voor het beheer van water en sanitaire voorzieningen in de grote steden en ook in landelijke gebieden, is er beperkte kennis over de beste manier om WatSan beheren diensten in kleine steden. 2008 19 mei Rose George, "Send in the Latrines", New York Times: De meeste ontwikkelingslanden besteden minder dan 0,5 procent van hun bruto binnenlands product op WatSan, en slechts 12 procent tot 15 procent van die in Azië en Afrika bezuiden de Sahara gaat om sanitaire voorzieningen, volgens de Verenigde Naties Human Development Report 2006.


Referentie:

watsan

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding WatSan. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 96 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding WatSan door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 273785 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden