"wattlebird" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

wattlebird

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

wattlebird


Engels Uitspraak:

wat•tle•bird


Naamwoord:


Definitie

1. (dierkunde) een van de diverse soorten honing eters die behoren tot Anthochaera en verwante geslachten van de familie Meliphagidae. Deze vogels hebben meestal een groot en opvallend vlechtwerk van naakte huid opknoping beneden elk oor. Ze zijn inboorlingen van Australië en aangrenzende eilanden.

Opmerking: De meest bekende soorten (Anthochaera carunculata) heeft de bovenste delen grijsachtig bruin, met een witte streep op elke veer, en de vleugel en de staart stekels donkerbruin of zwartachtig, getipt met knutselen. Haar lellen, in het leven, zijn licht bloedrood. Riep ook Lelkraanvogel kraai, Lelkraanvogel bijeneter, Lelkraanvogel honing eter. Een andere soort (A. inauris) is gestreept met zwart, grijs, wit, en de lange lellen zijn wit, getipt met oranje. De struik wattlebirds, behoren tot het geslacht Anellobia, zijn nauw verwant, maar missen opvallend lellen. De meest voorkomende soorten (A. mellivora) is donkerbruin, fijn gestreept met wit. Riep ook goruck klimplant.

2. (zoölogie) De Australische borstel kalkoen.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding wattlebird. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 22 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding wattlebird door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 273798 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden