"watusi" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

watusi

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

watusi (meervoud watusis) Een populaire dans van de jaren 1960, aangewakkerd door het succes van het lied "Wah-Watusi" van The Orlons in 1962. Secundaire in populariteit te dansen zoals de Twist.


Werkwoord:

watusi (derde persoon enkelvoud tegenwoordige watusis, onvoltooid deelwoord watusiing, onvoltooid verleden deelwoord watusied) (intransitief) Om de watusi dansen. 2005, Jimmy McDonough, Big boezems en vierkante kaken: zal de biografie van Russ Meyer, de koning van de sex film ... maar in het midden van dit alles wat belachelijk, sterk geladen, en niet te vergeten-boob gedreven beeld van een aantal chick te zijn watusiing weg boven op een booreiland.


Referentie:

watusi

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding watusi. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 35 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding watusi door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 273806 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden