"wat als" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

wat als

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

(Invoering van een suggestie): hoe zit het


Bijwoord:

Bijwoord wat als (niet vergelijkbaar) Gebruikt om een ​​suggestie of voorstel voor een toekomstige gebeurtenis te introduceren. Wat als wij regelen het voor 09:00 in plaats van 10:00? Gebruikt om een ​​speculatie over een toekomstige gebeurtenis te introduceren. Wat als we zouden kunnen leren om met elkaar opschieten? Wat zou er dan gebeuren? Gebruikt om een ​​speculatie over een gebeurtenis uit het verleden te introduceren. Vaak is de basis voor counterfactual historische interpretaties. Wat als Abraham Lincoln niet was vermoord? Hoe zou hebben de Reconstructie van de Zuidelijke Staten is behandeld?


Referentie:

what if

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding wat als. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 221 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding wat als door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 275045 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden