"wat crèmes uw twinkie" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

wat crèmes uw twinkie

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Naar de Twinkie merk van snack taart gerelateerd. Dit bericht ontbreekt etymologische informatie. Als u bekend bent met de oorsprong van deze term zijn, kunt u deze toevoegen aan de pagina, zoals hier beschreven.


Synoniemen:

wat drijft uw boot


Tussenwerpsel:

wat crèmes uw twinkie (idiomatische, informeel) Doe wat je wil, wat je gelukkig maakt. 1998: "Gidget", alt.support.marriage (Google groep): Waarom niet trouwen ?, de 3e dag van november om 09:00 Ik denk dat de spanning is in het conflict, niet in de behoefte om te weten. Hey, wat crèmes uw twinkie, Binky. 2001: "Armin Scheans", rec.motorcycles (Google groep): Buell M2 Cyclone vs Honda VTR 1000, op de 23e van november om 02:53 Natuurlijk kun je niet rijden een stat vel en er zijn meer fietsen dan gewoon nummers. Krijgen wat je twinkie crèmes. 2003: "johnny dupe", alt.music.pink-floyd (Google groep): AMPF Officiële dronken thresad NPFR, de 25e dag van januari om 09:10 Ik ben doodop op antidepressiva en Diet Coke, en ik ben bereid om wed dat mijn buzz is beter. Maar wat crèmes uw twinkie.


Referentie:

whatever creams your twinkie

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding wat crèmes uw twinkie. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 252 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding wat crèmes uw twinkie door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 275077 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden