"wikilike" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

wikilike

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

wiki + -achtige


Adjectief:

Adjectief wikilike (comparative wikilike superlative wikilike) In de stijl van een wiki (collaborative website bewerkt in een browser). 2010, Jaron Lanier, You Are Not A Gadget: ". Kasparov versus de Wereld" A Manifesto Dus, in 1999 een wikilike menigte van mensen, met inbegrip van schaken kampioenen, verzameld om Kasparov te spelen in een online spel genaamd 2011, Scott McLeod, Chris Lehmann, Wat schoolleiders moet weten over digitale technologieën en sociale media gebruiken (pagina 16) Daarnaast hebben we nu al zien het gebruik van wikilike functies in de nieuwe online software. Bijvoorbeeld, Google Docs, de gratis online document processing programma van Google, archieven veranderingen op een manier die gebruikers in staat stelt om terug te keren naar de vorige versies.


Referentie:

wikilike

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding wikilike. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke wikilike vindt u hieronder:

1.Wik
2.Wike
3.wiki
4.wiki magic
5.wiki markup
6.wikiality
7.wikification
8.wikify
9.wikiholic
10.wikilike
11.wikilink
12.Wikinewsie
13.Wiking
14.Wikinomics
15.Wikipedia
16.Wikipedian
17.wikiproject
18.wikitekst
19.Wikiup
20.WikiWoordenboek
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 44 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding wikilike door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 276120 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden