"woord van God" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

woord van God

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

woord van God (ontelbaar) Een boodschap van God, of een uiting van zijn wil 1997, Leo Strauss, Spinoza's kritiek van de religie, pagina 249 1611, Bijbel (Authorized Version), 1 Kronieken 17: 3-4 En het geschiedde aan de voorbij Dezelfde nacht, dat het woord Gods tot Nathan kwam, zeggende: "Ga heen en zeg tot David, Mijn knecht: Alzo zegt de Heere, 'Gij zult niet bouwen me een huis om in te wonen.' '(theologie) de Schrift, vooral wanneer geïnterpreteerd als het werk van God in plaats van de mens 1535, Sir Thomas More, Dialoog van Comfort Tegen Tribulation, Boek I, hfst. 2: Net zoals het volkomen tevergeefs om natuurlijke redenen comfort aan hem, die geen verstand heeft, lag zou zijn, dus zou het ongetwijfeld frustreren om geestelijke oorzaken van troost voor hem, die geen geloof heeft te leggen zijn. Want tenzij een mens eerst geloven dat de Heilige Schrift is het Woord van God, en dat het woord van God waar is, hoe kan hij geen vrede mee hebben dat wat de Schrift telleth hem?


Referentie:

word of God

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding woord van God. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke woord van God vindt u hieronder:

1.woo hoo
2.woo terug
3.woo woo
4.wooable
5.woobie
6.wood drake
7.wood-gebonden
8.wood-layer
9.wood-note
10.wood-Sare
11.wood-sere
12.wood-wasgel
13.wood-wash
14.wood-wax
15.woodallite
16.woodbin
17.woodbind
18.Woodbox
19.woodburning
20.Woodbury-type
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 12 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding woord van God door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 277583 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden