"ellendeling" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ellendeling

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

wretch


Engels Uitspraak:

wretch


Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) wrecche, (Angelsaksische) wrecca, wraecca, een banneling, een ellendeling, van wrecan te verdrijven, te straffen; behoren, een banneling, één verdreven, verwant aan (Angelsaksische) wraec een banneling, (Oud-Saksische) wrekkio een vreemdeling, (Oudhoogduits) reccheo een banneling. Zie aanrichten , overgankelijk werkwoord


Definitie

1. Een ellendige persoon; een diep ongelukkig. "De stakker die ligt in de ellende." (Shakespeare) uw geest zweefde o'er uw treurende zoon, Wretch zelfs dan, de levensreis net begonnen Cowper.

2. Een gezonken in bankschroef of degradatie; een basis, verachtelijk persoon; een verachtelijke schurk; als een losbandige ellendeling.

Opmerking: Wretch wordt soms gebruikt door middel van een lichte of ironische medelijden of verachting, en soms tot tederheid uitdrukken; zoals wij zeggen, arme ding. "Arme stakker was nog nooit zo verschrikt." Drayton.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ellendeling. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke ellendeling vindt u hieronder:

1.ell
2.Ella
3.ellachick
4.ellagic
5.ellagitannin
6.ellagzuur
7.elle
8.elleboog
9.elleboog bot
10.elleboog botten
11.elleboog macaroni
12.ellebore
13.elleborin
14.elleck
15.ellen
16.ellen
17.ellenbergerite
18.ellende
19.ellende houdt bedrijf
20.ellende zweep
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 31 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ellendeling door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 278106 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden