"yabbut" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

yabbut

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

yabbut (meervoud yabbuts) (jargon, denigrerende) Een dwaze bezwaar van het soort dat zou kunnen beginnen "ja, maar ..." 1999, "Pete", seks winkels werd Re: niets belangrijks (op nieuwsgroep alt.support.childfree) U gemiste inleidende yabbuts Beth's ... dus zichzelf veroordelen tot mijn permanente lijst ... ooit een fokker en al dat ... 2000, "von", Trust & Jaloezie: Een verduidelijking van de situatie! (Op de nieuwsgroep alt.abuse.recovery) Niet yabbuts, maar eerder, "Nee wacht, dat is niet hoe het is tussen ons."


Referentie:

yabbut

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding yabbut. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke yabbut vindt u hieronder:

1.yabba dabba doo
2.Yabber
3.yabbut
4.yabby
5.Yabim
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 102 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding yabbut door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 278939 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden