"yabby" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

yabby

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Wemba-Wemba yabij.


Naamwoord:

yabby (meervoud yabbies) (Australië) Een zoetwater Australische rivierkreeft van het geslacht Cherax, vooral Cherax destructor. 1985, Peter Carey, Illywhacker, Faber and Faber 2003, p. 386: Aangekomen op de nacht Ik kan spreken met enkele autoriteit op het desolate gevoel de weg produceert: de witte-het-vuren getekend stammen, de verontrustende visie van yabbies verplaatsen van de ene kant van de weg naar de andere. (Australië) Een soort ghost garnalen van infraorder Thalassinidea.


Werkwoord:

yabby (derde persoon enkelvoud tegenwoordige yabbies, onvoltooid deelwoord yabbying, onvoltooid verleden deelwoord yabbied) (intransitief) Om te zoeken naar yabbies.


Referentie:

yabby

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding yabby. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke yabby vindt u hieronder:

1.yabba dabba doo
2.Yabber
3.yabbut
4.yabby
5.Yabim
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 127 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding yabby door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 278940 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden