"yachtboard" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

yachtboard

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

jacht + board


Adjectief:

Adjectief yachtboard (niet vergelijkbaar) (zeldzaam) Aan boord van een jacht. 1988, Janette Turner Hospital, Charades (pagina 274) Volgens één versie, hij was zo dronken geweest bij een yachtboard partij een nacht dat hij overboord was gevallen en verdronken in de haven van Sydney in het zicht van de Cremorne veerhaven. 2009 april 5, Liesl Schillinger, "Monkey See? Aap, Do Tell ", New York Times: Cheeta schommels van de wijnstok om door wijnstokken le tout Hollywood, van brutale zwembad stoeit met Marlene Dietrich, Mercedes de Acosta, Clark Gable en Clara Bow, om suave yachtboard zwelgt -" een paar cocktails, wat kaviaar en een goede sigaar "- met Katharine Hepburn, Humphrey Bogart, en Errol Flynn.


Referentie:

yachtboard

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding yachtboard. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke yachtboard vindt u hieronder:

1.yacare
2.yacca
3.yacht
4.yachtboard
5.yachter
6.yachtful
7.yachtless
8.yachtlike
9.Yachtman
10.yachtsfolk
11.yachtsperson
12.yachty
13.yack
14.yacker
15.Yackety
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 120 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding yachtboard door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 278945 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden