"yadda" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

yadda

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

yadda (meervoud yaddas) Één van een reeks van artikelen die niet hoeven te worden opgegeven; vaak gebruikt in combinatie met de slogan yadda yadda. 2001 8 november Jim Mateja, "Kia opent de deur, met de hand, om de markt een busje rijden": Sedona biedt alles wat een caravan, Voyager, T & C, yadda, yadda, yadda doet, echter, wanneer V-6-uitgerust, de yaddas zijn veel rustiger verlaten van het licht of het trekken naar de passerende rijstrook. 2004 28 augustus Gary Peterson, "Tina Thompson: 'Ik wilde heel graag deel van uit te maken. Dit is mijn tijd '": Drop-outs zijn onder andere Jason Kidd (herstellende van een knie-operatie), Ray Allen (trouwen deze zomer), Tracy McGrady (bezorgdheid over de veiligheid), Karl Malone (herstellende van de NBA-seizoen, verloor zijn moeder), Jermaine O 'Neal (handtas), Vince Carter (yadda), Mike Bibby (yadda), Elton Brand (yadda), en Kenyon Martin (bla). 2006 13 mei "Een moeilijke weg: Bennerman, Who Went To Hargrave, Beschrijft precies wat Glenn's Wallace gaat verdwijnen ervaren": Zo goed of fout, goede zet of slecht, yadda of yadda, het is een intrigerende ontwikkeling in deze begaafde speler leven en basketbal carrière.


Tussenwerpsel:

yadda Gebruikt drie keer op een rij, of in combinatie met andere woorden, om een ​​deel van een zin wat vervelend op te nemen zou zijn aan te geven, of die onbegrijpelijk is, of dat is gewoon onbelangrijk. "In feite is de academische zei, zijn ontwikkeling van de criminaliteit veel meer door demografie en sociale krachten beïnvloed en yadda, yadda, yadda dan door de politie werken." - Andrew Karmen 2002 2 juni Craig Medred, "Trails commissie gaat een beetje wild", pagina G1: De planners gehouden alle nodige openbare hoorzittingen, openbare discussies, openbare bijeenkomsten, publieke forums, yadda publiek-dit en bla publiek-dat.


Conjunctie:

yadda hoe; Zo


Referentie:

yadda

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding yadda. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke yadda vindt u hieronder:

1.Yad
2.yada yada yada
3.yadda
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 195 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding yadda door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 278963 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden