"yeartime" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

yeartime

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van jaar + tijd. Vergelijk Nederlandse jaartijd, jaargetijde ("seizoen"), Duits Jahreszeit ("seizoen, tijd van het jaar"), Zweeds årstid ("seizoen"), Engels yeartide.


Naamwoord:

yeartime (meervoud yeartimes) Een tijd van het jaar; een seizoen. 1910, Sallie Hoffman Perry, Gedichten: Asters. Mijn liefste bloesems van de yeartime houden Scant lofrede, sparen zwervende kinderen meed - Alle scentless 1965 Rowland L. Collins, Beowulf:, totdat een andere yeartime kwam naar de werven van mensen, zoals nu nog het weer glorie-helder houdt altijd haar seizoenen. 1985, Maureen Duffy, Verzamelde gedichten: Lente die bedriegen en stekkers die niet zal vonk waar we maakten geen felle zomer maar oktober zacht licht verlicht door flitsen ik herken als aurora borealis, een yeartime van liefdevolle uit een gevlucht, rauwe middag. 2011, Alaya Chadwick, Alaya Mythen: Tales Dat Transform & Awaken: Er is een "Water Falls" die morst en sijpelt, afhankelijk van de yeartime één bezoekt haar enorme rotsblokken. Een jaar tijd; de ruimte van de tijd gelijk aan een jaar. 1953, Jack Clement Badcock, De spijbelaars: zelfs kever - deze duizenden pads in een yeartime van het leven - had het mos en brandnetel gematteerd,


Adjectief:

Adjectief yeartime (comparative yeartime superlative yeartime) Seizoensgebonden. yeartime variantie van of behorend tot de tijdspanne van een jaar of jaar; jaarlijks. 2001, Sonja Sulzmaier, Consumentgerichte business design: Om te zien hoe waardevol een consument segment werkelijk is, het berekenen van zo'n yeartime waarde is uiteraard niet voldoende.


Referentie:

yeartime

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding yeartime. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke yeartime vindt u hieronder:

1.yea
2.yead
3.yeaghe
4.yeah
5.yeah right
6.yeanling
7.yearâ
8.yearbookish
9.yearday
10.yeared
11.yearend
12.yearful
13.yearman
14.yearner
15.yearnful
16.yearnfully
17.yearslong
18.yearsman
19.yearth
20.yeartide
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 22 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding yeartime door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 279288 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden