"ZZZs" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ZZZs

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van zzz, een cartoon afbeelding van snurken; vergelijken zs.


Naamwoord:

ZZZs (meervoud alleen) (jargon) Sleep. 2002 De Artsen Boek van Home Remedies Hoe harder je probeert te slapen, hoe groter de kans je zult uiteindelijk knarsende tanden de hele nacht in plaats van het stapelen van sommige ZZZs. 2006, Joanne V Lichten, Hoe om gezond te blijven en fit op de weg Wanneer u wilt wat ZZZs vangen, dragen opvouwbare oog tinten, schuim of siliconen oordopjes, een opblaasbaar nekkussen ... 2009, Hier is een intelligent idee - hoe zit het een beetje muziek? (In de Toronto Star, 20 januari 2009) Ondanks de legendarische goed presterende korte slapers, waaronder Bill Clinton en Margaret Thatcher, gaat zonder ZZZs is veel meer kans om je vet, chagrijnig te maken en ineffectief dan krijg je een promotie of een Nobelprijs (of u helpen uw huidige baan te houden).


Referentie:

zzzs

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ZZZs. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke ZZZs vindt u hieronder:

1.zzz
2.ZZZs
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 17 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ZZZs door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 281391 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden